Barbro van der Ham

Mijn naam is Barbro van der Ham. Ik ben 43 jaar oud, en woon sinds 15 jaar samen met mijn man en onze vier kinderen in Bussum.

Sinds 2011 ben ik actief in de politiek: eerst als fractiemedewerker, daarna als raadslid in Bussum en vanaf 2016 als fractie ondersteuner in Gooise Meren. Naast het fractie werk, ben ik ZZPer in de financiële dienstverlening.

Als inwoner van Gooise Meren ben ik actief in verschillende initiatieven o.a. De Groenteclub, TroepTrimmen, de Stadslandbouwwerkgroep van Samen Sneller Duurzaam, Slow Food en bezoek ik graag allerlei evenementen en andere initiatieven op het gebied van duurzaamheid. Door mijn actieve bijdrage in bovenstaande initiatieven en mijn schoolgaande en sportende kinderen, sta ik midden in de samenleving. Voor de gemeenteraads-verkiezingen van 21 maart 2018 sta ik als nummer 5 op de lijst van Hart voor BNM.

Mijn interesse voor de politiek is ontstaan vanuit de ideologie met betrekking tot onze leefomgeving. Ik wil graag dat de inwoners van Gooise Meren zich veilig, gehoord en erkend voelen en het fijn vinden om in onze mooie groene gemeente te wonen. Daar wil ik me voor in zetten! Mijn aandachtgebieden liggen vooral op het duurzame, sociale en maatschappelijke vlak.

Hart voor BNM is mijn partij omdat wij zien wat er in de samenleving gebeurt en daar actief een rol in vervullen. Onze partij heeft een mooie mix van politieke ervaring, daadkrachtige en lokaal zeer actieve leden met specialisten op vele onderwerpen.