Marieke le Noble – Visser gekozen tot nieuwe fractievoorzitter Hart voor BNM

Marieke le Noble-Visser, kandidaat Hart voor BNM

Marieke le Noble-Visser

Marieke Munneke Smeets heeft maandagavond haar fractievoorzitterschap van Hart voor BNM neergelegd. Hiermee komt aan 7 ½ jaar fractievoorzitterschap een einde (van 2011-2016 fractievoorzitter in Bussum en vanaf 2016 in Gooise Meren).  

“Het is een emotionele stap, een afsluiting van een lange periode. Ik heb genoten van het raadslidmaatschap en het fractievoorzitterschap. Samen met de fractie en de inwoners hebben we unieke momenten beleefd. Met vertrouwen in de fractie en in de nieuwe fractievoorzitter Marieke le Noble – Visser, draag ik het stokje over.”  

 

Marieke le Noble – Visser is unaniem door de fractie gekozen tot nieuwe fractievoorzitter. 

Marieke is 43 jaar oud en woont samen met haar man en twee kinderen in Naarden. Ze is naast het raadslidmaatschap al jaren actief in de (online) uitgeverijwereld en sinds kort ook actief in het vastgoed. Ze is iemand die zich goed inleest in dossiers, die luistert naar inwoners en probeert hen te helpen om hun weg te vinden in de soms ondoorgrondelijke wereld van de gemeentepolitiek.  

“Ik vind het belangrijk om een maatschappelijk steentje bij te dragen, en ik echt een verschil te kunnen maken voor de inwoners van onze mooie gemeente!” 

 Vanavond zal Marieke Munneke Smeets net als Alexander Luijten, Jan Franx, Geert-Jan Hendriks en Barbara Boudewijnse in de raadsvergadering geïnstalleerd worden als wethouder.