Marieke le Noble-Visser

Marieke le Noble-Visser, kandidaat Hart voor BNM

Marieke le Noble-Visser

Mijn naam is Marieke le Noble-Visser. Ik ben 42 jaar oud, en woon samen met mijn man, zoontje en dochter sinds 4 jaar in Naarden. Ik werk al jaren in de (online) uitgeverij wereld, en ben sinds kort ook actief in het vastgoed. Ik ben met de gemeentepolitiek in aanraking gekomen doordat ik namens onze buurtbewoners het gesprek met de gemeente en de gemeenteraad heb gevoerd over de spoortwegovergang Comeniuslaan/ Zwarteweg. Ik heb in dat proces gemerkt hoe belangrijk het is dat je iemand vindt die naar je luistert als inwoner, en die zich daadwerkelijk verdiept in de problematiek; het is soms niet makkelijk als inwoner je weg te vinden in de gemeentelijke politiek. Ik heb dat zelf gemerkt, maar hoor dat ook terug van andere inwoners die ik spreek.

Hart voor BNM heeft zich enorm voor de veiligheid van onze overgang en de omliggende wegen, en de leefbaarheid voor de direct omwonenden ingezet. De directe, pragmatische en oprechte aanpak sprak mij erg aan. Het feit dat Hart voor BNM niet wordt geleid door landelijke richtlijnen, zoals veel overige partijen, maakt ook dat zij zich echt kan inzetten om het dagelijks leven voor inwoners in de Gemeente Gooise Meren beter te maken. Ik vind het belangrijk om, naast mijn werk, gezin en sociale leven, ook in maatschappelijke zin steentje bij te dragen, en ik hoop na de gemeenteraadsverkiezingen in maart echt een verschil te kunnen maken voor de inwoners van onze mooie gemeente!