Marieke Munneke-Smeets

Marieke Munneke-Smeets, lijsttrekker Hart voor BNM

Marieke Munneke-Smeets

Mijn naam is Marieke Munneke Smeets en ik ben 43 jaar oud. In het college van B&W van Gooise Meren ben ik wethouder namens Hart voor BNM. Mijn portefeuille is:

  • Wonen en volkshuisvesting
  • Verkeer en vervoer
  • Parkeren
  • Openbare Ruimte
  • Begraafplaatsen
  • Leefbaarheid
  • RO projecten  (Gemeentewerven, Centrum Bussum/Scapinoterrein, Borgronden, Bredius, Achterlaatlocatie Koningin Emmaschool, Mariënburg, Veldweg, Slochterenlaan, Herinrichting Stationsgebied Oost, Spoorse Doorsnijding, Spoorwegovergangen, Centrum Keverdijk, Amersfoortsestraatweg,
  • Wijkwethouder Parkwijk, ’t Spiegel, Buitengebied West (BOBM Polder/Naardermeer)

Sinds 2006 ben ik actief in de  politiek: eerst 5 jaar in Naarden, daarna 5 jaar in Bussum en vanaf 2016 in Gooise Meren.