Nico Schimmel

Nico Schimmel, kandidaat Hart voor BNM

Nico Schimmel

Mijn naam is Nico Schimmel. Ik ben 56 jaar, musicus, artistiek directeur van De Gooische Muziekschool en muziekvakleerkracht op vele Gooische basisscholen. Als voorzitter van Stichting Sinterklaasintocht Bussum en organisator van Deining in Bussum en vele evenementen in en rond Bussum sta ik midden in de samenleving. Voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 sta ik als nummer 2 op de lijst van Hart voor BNM. Als geboren en getogen Bussumer weet ik dat gemeente Gooise Meren een van de fijnste plekken is in Nederland om in te wonen. Onze gemeente beschikt onder andere over schitterende natuur, prachtige voorzieningen en indrukwekkende monumenten.

Desondanks zijn er toch belangrijke uitdagingen waarvoor ik de laatste jaren aandacht heb gevraagd, maar waar helaas geen belangstelling voor is bij de gevestigde partijen. In plaats van strijden als betrokken inwoner heb ik besloten om van binnenuit veranderingen tot stand te brengen. Als serieuze lokale partij is Hart voor BNM bereid om inwoners met kennis en visie te steunen en de plannen en ideeën te realiseren. Daarnaast is het programma van Het Hart ambitieus en sluit het aan bij mijn idee van degelijke en betrouwbare politiek.

Mijn motto: “Duurzaam voor mensen”.

Mijn motivatie om politiek actief te worden, is om ‘duurzaam’ te verankeren in de samenleving met de inwoner als doel en de politiek als middel. Belangrijk hierbij zijn de vergeten en achtergebleven aandacht voor de manier waarop cultuur mensen verbindt, het verenigingsbeleid, ondernemerskracht en humaniteit.

Hart voor BNM is mijn partij omdat wij zien wat er in de samenleving gebeurt en daar actief een rol in willen vervullen. Het Hart is gezegend met een unieke mix van politieke ervaring, daadkrachtige leden en een lokaal zeer actief bestuur met specialisten voor elk denkbaar onderwerp. Met de beste politica van dit moment op 1 is Hart voor BNM eigenlijk de enige partij die in een lokale verkiezing jouw stem verdient.