Wethouder

Nico Schimmel, kandidaat Hart voor BNM

Nico Schimmel

Mijn naam is Nico Schimmel. Ik heb jaren gewerkt als, musicus, artistiek directeur van De Gooische Muziekschool en muziekvakleerkracht op vele Gooische basisscholen. Als voorzitter van Stichting Sinterklaasintocht Bussum en organisator van Deining in Bussum en vele evenementen in en rond Bussum sta ik midden in de samenleving.

Mijn motto: “Duurzaam voor mensen”.

Mijn motivatie om politiek actief te worden, is om ‘duurzaam’ te verankeren in de samenleving met de inwoner als doel en de politiek als middel. Belangrijk hierbij zijn de vergeten en achtergebleven aandacht voor de manier waarop cultuur mensen verbindt, het verenigingsbeleid, ondernemerskracht en humaniteit.

Hart voor BNM is mijn partij omdat wij zien wat er in de samenleving gebeurt en daar actief een rol in willen vervullen. Het Hart is gezegend met een unieke mix van politieke ervaring, daadkrachtige leden en een lokaal zeer actief bestuur met specialisten voor elk denkbaar onderwerp.

 

 

Ik ben wethouder in Gooise Meren met belangrijke aandachtsgebieden in mijn portefeuille;

  • Wonen en Volkshuisvesting
  • Verkeer en vervoer
  • Parkeren
  • RO projecten: Gemeentewerven, Centrum Bussum / Scapino-terrein, De Vonk, Borgronden, alle achterlaatlocaties scholen, Mariënburg, Veldweg, Slochterenlaan, Centrum Keverdijk, Amersfoortsestraatweg, Schoutenwerf, IKC Muiderberg (locatiekeuze), herinrichting omgeving gemeentehuis, Verkoop gemeentehuizen, Vastgoed en Grondbeleid Crailo, Gooiberg
  • Wijkwethouder van Parkwijk Naarden, ‘t Spiegel Bussum, Buitengebied West